ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ SERVICE PORTAL  


ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Μαστογραφία
Ακτινογραφία
Διαγνωστικές Οθόνες
Διαγνωστικός Εξοπλισμός
Καρδιολογία
Υγρό Ηλιο
Μαγνητικών Τομογράφων

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η κύρια δραστηριότητα της εταιρίας KMS Medical είναι η πώληση και εγκατάσταση ιατρικών μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας σε ιδιωτικά ιατρεία νοσοκομεία, κλινικές και διαγνωστικά κέντρα, καθώς και βεβαίως η τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στην βέλτιστη λειτουργία τους.

Η συνεργασία μας με κορυφαίους και καταξιωμένους κατασκευαστικούς οίκους ιατροτεχνολογικών προϊόντων του εξωτερικού μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες μεμονωμένες ή και turn-key λύσεις για :

Ιδιωτικά Ιατρεία, Διαγνωστικά Κέντρα, Πολυϊατρεία, Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας, Κέντρα ΑποκατάστασηςΝοσοκομειακές Μονάδες, Μελέτες ιατρικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού Νοσηλευτικών Μονάδων, Κατασκευή ή ανακατασκευή των χώρων, Προμήθεια και εγκατάσταση του εξοπλισμού, Εκπαίδευση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, Διαρκή τεχνική υποστήριξη του εξοπλισμού.

Εγκατάσταση

Η KMS Medical διαθέτει τεχνική υπηρεσία, με άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό, με μεγάλη εμπειρία, άνω των 25 ετών.

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση στον χώρο σας, του εξοπλισμού Ψηφιακής και αναλογικής Ακτινολογίας, Υπερηχοτομογραφίας, Ψηφιακής,ψηφιοποιημένης και αναλογικής Μαστογραφίας, Μαγνητικής και Αξονικής Τομογραφίας που αντιπροσωπεύουμε.

Επίσης, η εταιρία μπορεί να πραγματοποιήσει :
 • Tην απεγκατάσταση, την μεταφορά και την επανεγκατάσταση του εξοπλισμού σας, (οποιασδήποτε εταιρίας και οποιουδήποτε μοντέλου), ανεξάρτητα αν έχει γίνει η προμήθειά του από την εταιρία μας σε περίπτωση αλλαγής έδρας ή αναδιαμόρφωσης των εγκαταστάσεών σας.
 • Την απεγκατάσταση και απόσυρση – απόρριψη του παλαιού σας εξοπλισμού.
Διαθέτουμε εξειδικευμένους και έμπειρους μεταφορείς, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των Ιατρικών μηχανημάτων, τους οποίους έχουμε επιλέξει με αυστηρά κριτήρια.

Επισκευή

Η KMS Medical δίνει ιδιαίτερη σημασία στην πρόληψη, τεχνική υποστήριξη και αποκατάσταση βλαβών του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που διαθέτει.

Γι' αυτό το λόγο έχει δημιουργήσει ένα άρτια οργανωμένο και εξοπλισμένο τεχνικό τμήμα του οποίου οι εργαζόμενοι επιμορφώνονται συνεχώς στην εξέλιξη της τεχνολογίας συμμετέχοντας σε σεμινάρια, συνέδρια, καθώς και σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνονται από τους οίκους του εξωτερικού.

Στόχος μας είναι η άμεση ανταποκριση αυθημερόν ή εντός 24 ωρών σε κάθε κλήση δήλωσης προβλήματος ή βλάβης στο χώρο του πελάτη.

Η άριστη εξειδίκευση και γνώση των τεχνικών μας καθώς και η πολυετής εμπειρία, συμβάλλουν στην άμεση αποκατάσταση κάθε βλάβης.

Πιστεύουμε πως στον ευαίσθητο τομέα της υγείας, η τεχνική υποστήριξη των ιατρικών μηχανημάτων πρέπει να είναι αδιάλειπτη και η ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών μας άμεση.

Συντήρηση

Η εταιρία έχει την δυνατότητα να προσφέρει υπηρεσίες προληπτικής συντήρησης και επισκευής του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που διαθέτει αλλά και απεικονιστικών μηχανημάτων, Μαγνητικών και Αξονικών Τομογράφων, Ακτινολογικών και Τηλεχειριζόμενων Ακτινοσκοπικών, Μαστογράφων, Πανοραμικών, Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας και Υπερήχων άλλων κατασκευαστών από αυτούς που αντιπροσωπεύουμε.

Στους πελάτες μας δίνουμε πολλαπλές δυνατότητες επιλογής συμβολαίων συντήρησης του εξοπλισμού τους όπως :
 • Συμβόλαιο Συντήρησης με δυνατότητα κάλυψης ανταλλακτικών ή χωρίς κάλυψη ανταλλακτικών, το οποίο περιλαμβάνει δύο με τρεις προληπτικές συντηρήσεις και απεριόριστες επισκέψεις για επισκευή βλαβών.
 • Κλήση κατά περίπτωση βλάβης και κλήση για προληπτική συντήρηση.
Η εταιρία προσφέρει και τηλεφωνική υποστήριξη HelpDesk, σε περιπτώσεις βλάβης όπως λάθος χειρισμός, αναγνώριση error code κ.λ.π.

Λαμβάνει τις κλήσεις για βλάβες μέσω τηλεφώνου, fax και e-mail κατά τις ώρες 08:00 – 16:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ο χρόνος ανταπόκρισης και επίσκεψης τεχνικού μας είναι :
 • εντός 4 ωρών για την περιοχή της Αττικής
 • εντός 24 ωρών για όλη την Ελλάδα
Εκπαίδευση

Η KMS Medical μέσω του εξειδικευμένου, άριστα καταρτισμένου και διαρκώς ενημερωμένου προσωπικού της, παρέχει εκπαιδευτικές υπηρεσίες του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που διαθέτει αλλά και απεικονιστικών μηχανημάτων, Μαγνητικών και Αξονικών Τομογράφων, Ακτινολογικών και Τηλεχειριζόμενων Ακτινοσκοπικών, Μαστογράφων, Πανοραμικών, Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας και Υπερήχων άλλων κατασκευαστών από αυτούς που αντιπροσωπεύουμε.

Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί μας, αναλαμβάνουν να επιδείξουν τη λειτουργία των μηχανημάτων και να εκπαιδεύσουν στη χρήση τους το ιατρικό και νοσηλευτικο προσωπικο που τα χειρίζεται.

Μελέτες Χώρου

Η εταιρία αναλαμβάνει την εκπόνηση όλων των απαραίτητων μελετών για τη δημιουργία του επαγγελματικού χώρου Ιατρείου ή Διαγνωστικού εργαστηρίου σας, όπως :
 • Μελέτη Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ιατροτεχνολογικού σας εξοπλισμού
 • Μελέτη Ακτινοφυσικού
 • Μελέτη σκοπιμότητας
 • Προκαταρκτικές μελέτες, Προμελέτες, Οριστικές Μελέτες και Μελέτες Εφαρμογής
 • Προμετρήσεις - Κοστολόγηση έργου
 • Ενεργειακές Μελέτες
 • Υπηρεσίες Τεχνικού Συμβούλου
 • Επίβλεψη κατασκευής έργων – Ποιοτικός έλεγχος
 • Θέση σε λειτουργία και παραλαβή έργου

Αρχική Υπηρεσίες
Εταιρία Πιστοποιήσεις
Προϊόντα Επικοινωνία

Copyright © 2022  KMS Medical. All Rights Reserved. Created by Dynabyte.