ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ SERVICE PORTAL  


ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Μαστογραφία
Ακτινογραφία
Διαγνωστικές Οθόνες
Διαγνωστικός Εξοπλισμός
Καρδιολογία
Υγρό Ηλιο
Μαγνητικών Τομογράφων

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Μαστογραφία

Η εταιρεία μας προσφέρει προϊόντα για Ψηφιακή μαστογραφία και ορθοπεδική απεικόνιση της PLANMED που είναι γνωστά για την υψηλή ποιότητα απεικόνισης, τη φιλικότητα προς το χρήστη και την καλή εργονομία.

Από το 1987, τα συστήματα Planmed παρέχουν εργαλεία για επαγγελματίες υγείας σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως.

Η εταιρεία είναι μέρος του Φινλανδικού Ομίλου Planmeca, μιας γνωστής εταιρείας στον ιατρικό και οδοντιατρικό τομέα.

Ακτινογραφία

Η εταιρεία μας προσφέρει προϊόντα για συμβατική και ψηφιακή ακτινολογία της DRGΕΜ, εταιρείας που ειδικεύεται στα ακτινολογικά συστήματα ΧRAY.

Από την ίδρυσή της τον Σεπτέμβριο του 2003, η DRGΕΜ επικεντρώνεται και παρέχει όλες τις λύσεις για γενικές διαγνωστικές ακτινογραφίες υψηλής ποιότητας με τη χαμηλότερη δυνατή δόση.

Η DRGEM παρέχει ακτινολογικά συστήματα ΧRAY για διάγνωση και θεραπεία σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο και συνεργάζεται με περισσότερους από 200 παγκόσμιους εταίρους σε όλο τον κόσμο.

Διαγνωστικές Οθόνες

Η εταιρεία μας προσφέρει ιατρικά monitor για υψηλής ποιότητας διάγνωση της JVC TOTOKU μια εξαιρετικά αναγνωρισμένη και αξιόπιστη μάρκα για ψηφιακή μαστογραφία, ψηφιακή ακτινολογία, αξονική, μαγνητική τομογραφία, pacs, clinical review κλπ.

Διαγνωστικός Εξοπλισμός

Η εταιρεία μας προσφέρει διαγνωστικό εξοπλισμό αναγνωρισμένων εταιρειών καρδιογράφους, holters ρυθμού-πίεσης, οξύμετρα, σπιρόμετρα, καρδιοτοκογράφους, κολποσκόπια, διαφανοσκόπια, εξεταστικές καρέκλες και κρεββάτια, υπερήχους και εξεταστικούς φωτισμούς.

Καρδιολογία

Η εταιρεία μας προσφέρει καρδιολογικό διαγνωστικό εξοπλισμό MEDICAL ECONET τεστ κοπώσεων, holters ρυθμού-πίεσης και καρδιολογικών υπερήχων SAMSUNG.

Υγρό Ηλιο Μαγνητικών Τομογράφων

Η εταιρεία μας προσφέρει υγρό ήλιο για μαγνητικούς τομογράφους σε συνεργασία με την εταιρεία MAGNET CARE της μεγαλύτερης παγκοσμίως εταιρείας ιατρικών αεριών AIR PRODUCTS.

Αρχική Υπηρεσίες
Εταιρία Πιστοποιήσεις
Προϊόντα Επικοινωνία

Copyright © 2022  KMS Medical. All Rights Reserved. Created by Dynabyte.