ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ SERVICE PORTAL  


ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Μαστογραφία
Ακτινογραφία
Διαγνωστικές Οθόνες
Διαγνωστικός Εξοπλισμός
Καρδιολογία
Υγρό Ηλιο
Μαγνητικών Τομογράφων

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η KMS Medical εκπροσωπεί στην Ελλάδα γνωστούς οίκους στον τομέα των ιατρικών μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας.

Αποστολή της εταιρίας είναι η συμβολή στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και υγείας των συνανθρώπων μας μέσω της διάθεσης καινοτόμων προϊόντων τεχνολογίας αιχμής και της τεχνικής υποστήριξης τους, από έμπειρο προσωπικό, σε όλη την Ελλάδα.

Η εξειδίκευση σε εφαρμογές ψηφιακής απεικόνισης τόσο σε θέματα μελέτης και εγκατάστασης όσο και σε θέματα τεχνικής υποστήριξης, έχουν προσδώσει μεγάλη διείσδυση στον ιατρικό χώρο Δημόσιο και Ιδιωτικό. Οι λύσεις που παρέχει η εταιρία καλύπτουν όλο το φάσμα των τεχνολογιών απεικόνισης που απαιτούνται στην φάση της διάγνωσης σε :
  • Ιατρεία
  • Διαγνωστικά Κέντρα
  • Πρωτοβάθμια Πολυϊατρεία
  • Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας
  • Κέντρα Αποκατάστασης
  • Νοσοκομειακές Μονάδες
Ετσι, η KMS Medical αναλαμβάνει έργα που καλύπτουν ανάγκες Ψηφιακής και αναλογικής Ακτινολογίας, Υπερηχοτομογραφίας, Ψηφιακής, ψηφιοποιημένης και αναλογικής Μαστογραφίας, Μαγνητικής και Αξονικής Τομογραφίας ξεκινώντας από τον βασικό εξοπλισμό και φτάνοντας έως την απεικόνιση μέσω διαγνωστικών Οθονών υπέρ-υψηλής ανάλυσης και κατόπιν σε ψηφιακή εκτύπωση μέσω ψηφιοποιητών (CR) και εκτυπωτών laser ξηρής εκτύπωσης ιατρικών φιλμ.

Επιπλέον, καλύπτει και τις ανάγκες διαχείρισης και αποθήκευσης των αρχείων όλων των συνδεδεμένων εξοπλισμών με συστήματα αρχειοθέτησης (PACS), έτσι ώστε να υπάρχει πάντα και εύκολα προσβάσιμο όλο το ιστορικό των περιστατικών.

Τέλος, η τεχνική υπηρεσία διαθέτει υψηλού βαθμού κατάρτιση και μεγάλη εμπειρία για την αποτελεσματική κάλυψη των οίκων που η εταιρία εκπροσωπεί, αλλά και πολλών ακόμα.

Eτσι, έχει την δυνατότητα να διαθέτει προς πώληση και μεταχειρισμένο εξοπλισμό που ο αγοραστής είναι σίγουρος για την ομαλή λειτουργία του, αφού έχει ελεγχθεί και συντηρηθεί υπεύθυνα.


ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

Αρχική Υπηρεσίες
Εταιρία Πιστοποιήσεις
Προϊόντα Επικοινωνία

Copyright © 2022  KMS Medical. All Rights Reserved. Created by Dynabyte.